fredag 13 mars 2009

bergen dag åtta forts.




idag hittade vi en affär som vi aldrig sett förut fast vi varit precis utanför den. en inredningsaffär där det fanns sjukt mycket fina saker. och så sålde de ut allt för 50%. sjukt jobbigt att gå där och titta när man inte har pengar att lägga på sånt. eller egentligen har vi det, men vi vill inte lägga det på sånt. eller jo det vill vi men inte just nu. fast jo det vill vi nog också.. i alla fall så köpte vi ljus, ljuslyktor, ljusfat och tallrikar. så nu är det rätt så mysigt här. dessutom har ju klänyporna vi tog med från sverige kommit till användning. eftersom mina foton bara ramlade ner från garderoben så satte jag opp dem i en typ gardinlina under fönstret med hjälp av klänyporna. skitbra. till och med stampe hänger kvar. kolla in den bilden om ni ser förresten. kissepissen som myser i stampes päls. de är assöta.
och juste, jag har glömt tacka carro och sanna för mina råbra grejer jag fick till denna resa. det doftar äpple här inne, prickis sitter i fönstret för det mesta, godiset var asgott och är tyvärr redan slut, brevet sitter vid spegeln, tet smakar jordgubbe osvosv.. tack :)

dagens ordlista:
vitnemål - examensbetyg
striregne - ösregna
kino - bio (fast här i bergen uttalar man k som ch..)

dagens ord, inte lika roligt som gårdagens, menmen:
styrthjelm - cykelhjälm

1 kommentar:

Anonym sa...

Vad mysigt det ser ut! :) Kul att grejerna du fick kommit till användning :D xD

btw, jag var på uf mässan igår och träffade vallan, och malin och sen senare kristin. skulle hälsa så mkt! Jag träffade också kristins kille som ville att jag skulle ta över hans och kristins företag. Så nu ska jag bli ädelstenskrängare! :P PUSS