onsdag 20 maj 2009

bergen dag sjuttiosex

kolla vad min bror har gjort till mig, har ju glömt att visa det.. kolla resten av hans verk här. ganska speciella saker..

3 kommentarer:

Vickan sa...

Fy fasen vilken idiot distriktschefen verkar vara. Så säger man inte. Men men han tycker ju att du är snygg iallafall, sen vet ju de andra att du är duktig och jobbar bra.
Vi börjar äntligen bli klara med vårat examensarbete nu, så vi hinner nog lägga fram det innan jag drar iväg.
Den 5/6 sticker jag till Åre. Det ska bli jättekul, men jobbigt att vara utan Danne när man är van att ses varje dag. Idag firar vi 11 år ihop förresten. Och jag är fortfarande så kär i honom. =)
Ha det bra gumman. och hälsa Hannes. Älskar dig!

Lovisa sa...

Haha mina gröna fingrar ligger nog kvar hemma i Valdemarsvik någon stans. Mamma fick låna dem av mig någon gång, tror jag glömde dem då ;)

matilda pettersson sa...

vickan! så himla roligt för dig att få bo där. jag är sjukt avundsjuk! härligt att danne äntligen fått arslet ur vagnen då. ne jag vet att han har haft annat för sig.. men ändå. skönt att ni är klara snart så ni kan lägga allt som har med skola att göra bakom er! fast det kan ni ju i och för sig aldrig göra eftersom ni är lärare.. aja.
grattis till er. jag saknar er massor! kommer och hälsar på i sommar om det är okey. minst en gång. helst flera. älskar dig också. ha det bäst<3