tisdag 7 juli 2009

resume #1

eftersom det hände så mycket på kreta så orkar jag inte resumera allt. i alla fall inte i ett inlägg.
vi börjar med måndagskvällen. (kan det ha varit tisdagskvällen?)
vi märkte att vi hade ett gäng unga grannar i huset bredvid, och isa som övade självboostar gick dit och knackade på för ett häng. ett häng blev det, efter ett annat häng (en lapp i ett kolasnöre) och vi hade riktigt trevligt. i början. bland annat lärde jag mig turkisk dans. lite roligt sådär.
men när det bar av mot centrum hängde bara en av kisarna med. ingen rolig kis visade det sig.
på klubbar gick han fram till alla och sa "I'M HER BOYFRIEND" vilket resulterade i att halva klubben skrattade. inte så farligt kanske.
men med klockans tickande ändrades hans temprament och han blev.. agressiv.
det slutade i alla fall med att han hookade up med två malmögrabbar med bonge, ja båda två hade bonge, och vi sprang för livet. polisen räddade oss då de stoppade grabbarna for a chat. vi tog chansen och la benen på ryggen som aldrig förr.
lite lulliga sådär, och totalt tanklöst, kom vi hem. pustade ut. klädde av oss och tog ett nattbad i havet.
ja det var ju en bra idé.
precis när vi kom innanför dörren från badet, isa i badrummet, jag i hallen, bankar det på dörren. tysta som möss låtsades vi att vi inte var där? eller nånting jävligt similar. "vi seeeer eeer" hörde vi röster som från en skräckfilm. stog blixtstilla och tröck mot dörren ifall den skulle gå opp.
efter ett par minuter ger de sig på fönstret , som inte var låst! wtf jävla ställe, vi hade inte rört fönstrena!
jag får panik, står ju naken i handduk och de börjar klättra in genom köksfönstret. jag drar ur brickan till all elektricitet och lamporna släcks. försöker ta mig till badrummet för att hämta isa, går in i köksbordet. "vi hör dig!" får panik och välter flaskor. kommer tillslut in till isa, viskar i hennes öra "DE ÄR INNE, ISA DE KLÄTTRAR IN GENOM FÖNSTRET" varpå hon springer ut och motar ut dem, vi ler och drar till med "alltså vi hade jättetrevligt, men nu får ni låta oss vara. vi måste sova". de var mäkta läskiga.

därefter drog de.

vi vaknade två tre gånger till under veckan under nätterna av att de bankade på dörren och kände om vi låst fönstrena. på dagarna gick vi omvägar för att slippa dem, tills de skulle åka hem ett par, tre dagar senare.

tristan berättade att han killen som var med oss ut hade berättat att han legat med en av oss.

jag har aldrig mött ett sånt syk förut.

2 kommentarer:

Bok sa...

om jag vart där skulle jag tagit min vita handske, slappat den i ansiktet på honom för att sedan kasta den på backen och därmed utmanat honom på en "classical" duell!

vego sa...

Men vilka gäddhäng! Lät som en spännande tripp dock :D